ProCad työnantajana

ProCadme Team Oy on suunnittelu- ja konsulttipalveluita tuottava insinööritoimisto.
Meillä on eri alojen asiakkaita ympäri Suomea. Asiakkaita ovat mm. lukuisat lämpöyhtiöt, paperiteollisuuden yritykset, sahat, kaasua toiminnassaan hyödyntävät asiakkaat ja teollisuuslaitokset.

 

Yrityskulttuurimme perustuu avoimuuten, rehellisyyteen, läpinäkyvyyteen, työntekijöiden ja asiakkaiden kunnioittamiseen.

 

Yrityksen tavoitteena on kasvaa maltillisesti kiinnostavien asiakasprojektien parissa.

 

Henkilöstömme työskentelee nykyaikaisessa, turvallisessa työympäristössä ajan tasalla olevin työvälinein Jämsän keskustassa.

Työvälineinä meillä on käytössä uusimmat ohjelmistot mm. AutoDesk:n tuotteet kuten AutoCad, AutoCad LT, Plant Design 3D, Raster Design, MAP. Cadmill, SolidWorks Premium, Microsoft Office 365 tuotteet pilvipalveluineen, Microsoft Project, Adobe Acrobat Pro. 

 

Työyhteisömme on kannustava, mittaamme työhyvinvointia vuotuisesti ja kehitämme toimintaa palautteen pohjalta.

Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä seitsemän tekniikan erityisasiantuntijaa. Työyhteisömme on toisiaan itsenäiseen työhön kannustava. Tiimiläiset pääsevät osallistumaan laajalla skaalalla monenlaisiin projekteihin. Perusajatuksena on, että kaikki tiimiläiset osallistuvat projekteihin asiakkaiden kanssa.

 

Työtehtävät muokkautuvat osaamisesi ja kokemuksesi mukaan ja saat osaamisesi kehittymiselle tukea kokeneesta suunnittelijatiimistämme.

 

ProCad:llä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät sekä pienen yrityksen joustavuuden.

 

Pidämme huolen henkilöstömme ammattitaidosta tarjoamalle heille mielekkäitä ja haastavia työtehtäviä ja kouluttautumismahdollisuuksia. Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja uskomme vahvasti siihen, että työn ja vapaa-ajan tasapaino luo uutta inspiraatiota työhön.

 

Kimmo, vanhempi insinööri: "Kyllä me tästäkin selviämme!"

Rekrytointi

 

Etsimme asiakaslähtöistä suunnittelijaa osaksi huipputiimiämme. 

 

Olemme kiinnostuneita mm. Energiatekniikan insinööristä ja mahdollisesti myös kesätyöntekijöistä.

 

Meihin voi ottaa yhteyttä avoimella hakemuksella tai esim. soittamalla.

Myös käymään voi tulla sovittaessa.

 

Marko Rekola

puh. 0400-599350

marko.rekola@procad.fi